simple web builder

Zonweringen

Het uitgebreide aanbod in zonweringen van Ab van der Veen zorgt er voor dat er altijd een soort, kleur en maat die aansluit op uw smaak.
Deze zijn uiteraard verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren en dessins.
Daarnaast zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden, namelijk:
- Volautomatisch
- Handbediening
- Elektrisch
- Met afstandsbediening
Mobirise

Knikarmschermen

Kiest u voor knikarmschermen dan kiest u voor een sieraad aan elk huis, bedrijf of elke winkel. In diverse uitvoeringen en kleuren zorgt het voor een verlengstuk van uw pand en weerhoudt het tegelijkertijd dat zonlicht de ruimtes binnen overvloedig opwarmt. Ab van der Veen biedt zowel handbediende als elektrisch bediende knikarmschermen. Deze zijn zowel leverbaar in standaard maten als in maatwerk. 

Mobirise

Uitvalschermen

Het uitvalscherm zorgt niet alleen voor verfraaiing van uw woning, maar schept door zijn variabele uitvalhoek binnenshuis een aangenaam klimaat. Er is een aanbod van twee schermen; het ene scherm heeft een vaste arm en de andere heeft een arm met veer waardoor deze windvast is. 

Mobirise

Screens

Screens zorgen ervoor dat u overdag naar buiten kunt kijken zonder dat u vanaf buiten inkijk naar binnen heeft. Deze verticaal hangende zonwering is zeer windvast en daarom ideaal voor bewoners die vaak of lang afwezig zijn. 

Mobirise

Markiezen

De meest fraaie zonwering is de markies en levert voor zowel oude als moderne gevels een verrassend effect. Deze is ongevoelig voor zijdelings lichtinval en door de verschillende modellen en kleuren geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Deze markiezen zijn leverbaar in standaard uitvoering (werkhoogte gelijk aan uitval) en in pet model (diverse werkhoogtes en uitvallen).